Menu

Hallo Limburg

Uur van de Buurt in bieb Hoensbroek

Uur van de Buurt gaat weer van start!
18 augustus en 8 september in SCHUNCK Bibliotheek Hoensbroek, meld je wel even aan.

Na een noodgedwongen sluiting vanwege het coronavirus kan iedereen sinds 2 juni weer terecht in onze SCHUNCK-bibliotheekvestigingen in Hoensbroek, Heerlerheide, Heerlerbaan en het Glaspaleis.

Goed nieuws is dat de bibliotheken binnenkort ook alle buurtbewoners weer welkom kunnen heten voor het maandelijkse programma Uur van de Buurt. Vanwege de coronaregels wel op 1.5 m afstand en met een beperkt aantal bezoekers. Aanmelden is daarom noodzakelijk; voor Uur van de Buurt Hoensbroek kan dit per mail: s.eschweiler@schunck.nl of telefonisch: 045 - 5211019.

Het maandelijkse koffiemomentje in de bibliotheek is bestemd voor alle buurtbewoners en buurtondernemers. Iedereen is welkom om het programma bij te wonen met het laatste nieuws uit de wijk, gastsprekers en natuurlijk met koffie en burengezelligheid.

- Op dinsdagmorgen 18 augustus bent u weer welkom om te buurten in de bieb van Hoensbroek. Medewerkers Drees en Sandra hebben een collectie zomerleesboeken voor u samengesteld en bespreken graag samen met u het thema "Mijn leven in coronatijd". Verder zal Sandra Hendrix haar tentoongestelde schilderijen ter plekke toelichten. - De daaropvolgende Hoensbroekse editie is op dinsdagmorgen 8 september. Samen met een opbouwmedewerker van STAND-BY openen we een fototentoonstelling over burenhulp in Hoensbroek. En dat sluit mooi aan bij de Nationale Burendag. In september valt tevens de Week van de Alfabetisering dus we gaan ook samen aan de slag met een klein dictee.

Uur van de Buurt Hoensbroek is telkens 10.30 - 12 uur.

Aanmelden via s.eschweiler@schunck.nl of 045 - 5211019.