Menu

Hallo Limburg

Sam en Stan gaan Tieëke zinge

Sam Smits en Stan Peters zijn geen onbekenden in de Limburgse artiestenwereld. Sam, 22 jaar, woont in Hoensbroek, heeft een eigen bedrijf en heeft meerdere nummers uitgebracht. Daarnaast is hij de eigenaar van een van de bekendste talentenjachten uit de Parkstad: 'Parksjtad Leedjes Konkoer'.

Stan, 25 jaar, woont in Heerlen, is werkzaam als docent en staat inmiddels al 10 jaar op het podium. Hij heeft meerdere cd's uitgebracht en eigen theatervoorstellingen gespeeld. Daarnaast is hij bekend van het duo Clara Zoerbier & Maria Prumpeler.

'Tieëke zinge' is ontstaan nadat de heren tijdens de coronacrisis samen belangeloos zijn gaan optreden bij zorginstellingen. Het samen zingen werd zo gewaardeerd dat de heren besloten om zich samen te pakken. Samen zingen zij met jong en oud de mooiste liedjes van vooral toen maar ook van nu.

Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en Limburgstalige ballades en uptempo nummers. Van Sjef Diederen tot Corry Konings, van Gerard Joling tot Andre Hazes, van Andrea Berg tot Helene Fischer en natuurlijk hun eigen bekende liedjes!

Het duo is inmiddels gestart met een promotour. Ze zijn te boeken voor iedere festiviteit, ook op afstand in de corona periode. Op kleine feestjes of op grote feesten; de heren zorgen ervoor dat u met ze mee kunt zingen.

Voor meer informatie: info@sam-stan.nl of 06-55 97 08 56 (Sam) 06-46 47 50 74 (Stan).