Menu

Hallo Limburg

Treebeekse Zomerdagen bij VV De Leeuw

Het burgerinitiatief Treebeekse Zomerdagen vindt plaats op donderdag 16, 23, 30 juli en 6 augustus op de sportaccomodatie van R.K.V.V. De Leeuw te Treebeek-Brunssum.

Wat zijn de Treebeekse Zomerdagen?

Het burgerinitiatief Treebeekse Zomerdagen is op 18 mei j.l. 'geboren'. Omdat juist in deze bizarre tijden, omtrent het Coronavirus, vele gezinnen niet zullen of kunnen op vakantie gaan.

We willen dan ook iets extra's voor de gemeenschap, gezinnen en speciaal voor de kinderen betekenen. Middels een combinatie van sport, spel, dans, muziek en activiteiten hebben we een brede diversiteit aan programma kunnen realiseren.

Sport-, dans, en muziekverenigingen uit o.a. de gehele Gemeente Brunssum en de lokale ondernemers hebben zich direct bereid verklaart programma onderdelen, geheel belangeloos te ondersteunen.

Daarbij mochten we (ongevraagd) lokale sponsoren verwelkomen, die dit initiatief geweldig vinden en graag willen ondersteunen.

Binnen 14 dagen hadden wij het complete programma rond, waarna wij hiermee naar de Gemeente Brunssum zijn gestapt. Zij waren zeer enthousiast en hebben ons werkelijk in alles ondersteund en mogen ook nu nog steeds een beroep op ze doen.

Niet voor niets zal het college ook zich laten zien tijdens de Treebeekse Zomerdagen, waarmee ze onderstrepen dat men het een fantastisch initiatief vind juist in deze tijd. Want alleen SAMEN zijn we STERK.