Menu

Hallo Limburg

Brunsham Magazine van Heemkundevereniging

De Brunssumse heemkundevereniging 'Mijn Brunssum' heeft, ondanks de tegenwerking van onder andere het coronavirus, toch de tweede versie van haar Brunsham Magazine kunnen realiseren.

Het verwerken van de verbeterpunten uit het eerste magazine heeft heel wat voeten in de aarde gehad en ook het Covid-19 virus heeft de werksituatie fiks bemoeilijkt. Maar ondanks dat hebben we een prachtig resultaat behaald: een blad dat uw aandacht zeker waard is, want er staan natuurlijk ook weer nostalgische foto's in die bij menigeen een lieve herinnering zullen oproepen.

Zo'n Magazine moet natuurlijk ook gepresenteerd worden. Een karweitje dat natuurlijk door heemkundevoorzitter Jos Knubben verricht werd, een rol die hem op het lijf geschreven is. Geheel in stijl met de corona-maatregelen werd het eerste exemplaar, op gepaste afstand, aangeboden aan burgemeester Wilma van der Rijt. Een 'koelsjup oane koelsjtub' was hiervoor het passende werktuig!

Het Magazine is voor slechts 6,50 euro verkrijgbaar bij Sigarenspeciaalzaak Hermans, Rumpenerstraat 5, 6443 CA Brunssum. Of tijdens een van de activiteiten in ons verenigingsgebouw (Prins Hendriklaan 382, 6443 AE Brunssum tegenover het politiebureau) op de maandag- of woensdagmiddag.