Menu

Hallo Limburg

Koor New Generation blij met alle steun

Koor New Generation uit Merkelbeek dankt alle mensen die ons zo enorm steunen nu we nog steeds getroffen zijn door de Corona maatregelen.

Een koor bestaat uit een groep mensen die samen met elkaar plezier vindt in zingen en u zo graag wilt laten meegenieten tijdens onze uitvoeringen.

Helaas is dit nu nog niet volledig mogelijk. Als vereniging mis je nu de sociale contacten, het luisterend publiek, het verenigingsgevoel, de activiteiten en je mist inkomsten om de vereniging levendig te houden. Daarom zijn we zo dankbaar voor diegene die ons gedurende de Corona tijd financieel gesteund hebben.

We zijn dankbaar voor uw begrip, dankbaar voor de ideeen en middelen om het verenigingsgevoel te kunnen behouden. We hopen dat wij weer binnenkort kunnen samen zijn en onze stem weer kunnen laten horen. Want zingen doe je met en voor elkaar. We zijn er ook voor u.

Daarnaast willen wij ook de mensen bedanken die ons dit jaar via de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds financieel gesteund hebben.
Voor meer info koor zie: www.koornewgeneration.nl

Bestuur & leden New Generation