Menu

Hallo Limburg

Kom tennissen bij de Dassenburcht

Zomerstop? Of heb je altijd al eens willen ervaren hoe leuk een racketsport is? TPV de Dassenburcht biedt nu de Zomer Challenge aan voor jong en oud!

TPV de Dassenburcht is de tennis- en padelvereniging voor de oude gemeenten Hulsberg, Nuth en Wijnandsrade. Maar ook de inwoners uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom bij de vereniging.

Ons schitterende park van TPV de Dassenburcht ligt aan de Sportparklaan te Hulsberg en heeft 8 tennisbanen en 2 padelbanen met ledverlichting ter beschikking. Met bijna 450 leden zijn we best wel een grote vereniging.

Meer bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Deze zomermaanden biedt TPV de Dassenburcht de zogenaamde Zomer Challenge aan. Je wordt daarmee lid van de vereniging voor 3 maanden (juli, augustus en september). Op 30 september loopt je lidmaatschap automatisch af. Het Zomer Challenge-lidmaatschap kost slechts 30 euro voor junioren (t/m 17 jaar) en 45 euro voor senioren (vanaf 18 jaar).

Met dit aanbod kom je toe aan je dagelijkse portie bewegen. Je bepaalt zelf welke tijd jou het beste schikt! Je kunt dagelijks (7 dagen in de week ) gebruikmaken van de banen van 9.00 tot 23.00 uur. Je wordt wel geacht voor eigen materiaal te zorgen: tennis-/padelschoenen, een racket en ballen. Voordat je gaat spelen, reserveer je eenvoudig een baan via je smartphone telefoon of pc/laptop.

Je krijgt een gratis tennis- of padelles aangeboden (in groepsverband) op kosten van de vereniging, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer, en je mag meedoen aan alle georganiseerde activiteiten van de vereniging. Ook kun je deelnemen aan het Zomer Challenge-eindtoernooi dat in september plaatsvindt.

Zie onze website (https://www.tpvdedassenburcht.nl/wat-is-padel) voor meer informatie over padel, de snelstgroeiende sport van Nederland.
Verdere informatie over de Zomer Challenge kun je krijgen via secretaris@tpvdedassenburcht.nl (Josine Kurvers) of je direct aanmelden via https://www.tpvdedassenburcht.nl/lid-worden

Doe mee met het initiatief "Beekdaelen meer bewegen" en meld je aan!