Menu

Hallo Limburg

Nieuwbouw RVS Land in Lindelaufer Gewande

RVS Land is bijna klaar met de bouw van hun gloednieuwe pand. Op de nieuwe locatie op het industrieterrein Lindelaufer Gewande van Voerendaal, pal naast de A79, autoweg Heerlen -Maastricht, is dit bedrijf een nieuwe hal met kantoren, werkplaats en magazijn aan het bouwen.

Met dit initiatief gaat RVS Land eind juli verhuizen naar een twee keer zo grote bedrijfshal die van alle gemakken is voorzien. Het nieuwe gebouw wordt gasloos en 100 procent energieneutraal en voldoet aan de nieuwste eisen door het toepassen van vloerverwarming, ledverlichting, warmtepompen en zonnepanelen.

RVS Land is dan alweer voor de vierde keer klaar voor een volgende groeisprint in de gemeente Voerendaal, en kan op die manier haar RVS producten en artikelen nog sneller uit voorraad leveren. Eigenaar-directeur Casper Schlenter van RVS Land: We zijn in 5 jaar tijd verdrievoudigd in omzet en ons personeelsbestand is gegroeid van 3 naar 10 medewerkers. In onze huidige pand lopen we tegen onze limieten. Het nieuwe bedrijfspand geeft ons weer ruimte voor verdere groei.

Meer en actuele info vindt je op www.rvsland.nl of 045-7370045